Pakovanja za celo telo

Pakovanje sa algom Fukus koje pospešuje mršavljenje

Ovaj jedinstveni tretman celog tela pored uživanja pruža mogućnost pospešivanja procesa mršavljenja i eliminacije celulita. Za sprovođenje ovog protokola koristi se nekoliko vrsta losiona, gelova i maska sa algom Fukus koji sadrže koncentrate biljnih ekstrakta bogatih jodom koji povećavaju dejstvo lipolize.

Alga Fukus je potpuno mikronizovana i u obliku maske se nanosi na kožu. Zbog svoje usitnjenosti alga Fukus brzo prodire u kožu otpuštajući aktivne sastojke koji ispoljavaju svoje dejstvo u epidermu ali i u dubljim slojevima kože gde utiču na razgradnju celulita i masnih naslaga. Ona stimuliše krvotok i limfotok, te poboljšavaju eliminaciju štetnih materija nakupljenih u organizmu. Za dobra lipolitička dejstva zadužena je visoka koncentracija joda.

U samom tretmanu pored maske sa algom Fukus koristre se i drugi gelovi i losioni koji sadrže i druge sastojke kao što su Guarana koja je bogata kofeinom koji takođe stimuliše lipolizu i aktivira ćelijski metabolizam, zatim losion sa mentolom, kamforom i bršljenom radi stimulacije izbacivanja zadržane vode u tkivu, poboljšanja cirkulacije ali i stimulacije lipolize.

Protokol traje 60 min. sastoji se od 20 min masaže, 30 minuta aplikacije maske i pakovanja, aplikovana maska se uklanja kratkim tuširanjem i na kraju nanošenje balzama za telo. Tretman se preporučuje 2 puta nedeljno.

Mineralizujuće pakovanje sa toplim algama

Ovo divno pakovanje sa lekovitim algama ima ta cilj da neguje kožu I pripremi telo za promene godišnjih doba. Ako ste izloženi stresu, ili ste dugo bili bolesni ili hronično umorni onda je ovo pravi izbor za vas. Ovo mineralizujuće pakovanje opušta, hrani i revitalizuje organizam.

Pakovanje sa algama bogato je esencijama mineralnih elemenata, pored toga što hidrira i hrani kožu, vrši reminaeralizaciju, rebalansiranje i jačanje organizama. Takođe aktivni sastojci koji se koriste tokom ovog tretmana stimilušu lučenje endorfina “molekula sreće” što dovodi do poboljšanja raspoloženja i relaksacije.

Može se sprovoditi jednom nedeljno samostalno ili u kombinaciji sa Finskom saunom. Protokol traje 60 minuta.

Drenirajuće pakovanje sa morskim blatom

Ukoliko imatre problem sa zadržavanjem vode, bolnim i otečenim nogama, edematoznim celulitom ili tokom posla dugo sedate ili stojite onda je ovaj tretman idealan za vas.

Drenirajuće pakovanje sa morskim blatom deluje na zadržavanje vode, poaboljšava cirkulaciju, drenira i detoksikuje telo. Dejstvujući sastojci oslobađaju limfu i olakšavaju eliminaciju masnih naslaga. Kako pojačavaju dejstvo izbacivanja toksina i razgradnje masti ovo pakovanje je idealno nakon kavitacije ili ultracontur tretmana.

Sprovodi se jednom nedeljno i traje 60 min.

Pakovanje koje pospešuje mršavljenje upornih regija

Ukoliko ste rešili da smršate uz redukciju ishrane ovaj tretman je nešto što će doprineti poboljšaju izgleda vaše figure uz gubitak u centimetrima. Ovo pakovanje se koristi kao jedan od protokola koji se kombinuju u tretmanima mršavljenja kao što je masaža, kavitacija, presoterapija, ultracontur, sauna i dr. Veoma je dobar u finalnoj borbi da se izgube poslednji cenimetri. Radi se jednom do tri puta nedeljno, protokol traje 45 min.

Gel pakovanje za učvršćivanje sa algama

Ukoliko imate strije ili ste primetili da vaša koža gubi na kvalitetu ili počinje da stari onda je ovo pakovanje za učvršivanje pravi izbor. Izvodi se parcijalno pa se tako može koristiti za učvršćivanje zadnjice, g rudi, stomaka, unutrašnjih butina i unutrašnjih delova ruku.

Preporučuje se nakon dijete, trudnoće ili posle hormonalnih promena. Sprovodi se jednom do tri puta nedeljno a protokol traje 45 minuta.

Morsko blato za dreniranje „teških nogu“

Kao što sam naziv kaže pomaže u otklanjanju umora i osećaja “teških nogu”. Preporučuje se kod osoba sa oslabljenom cirkulacijom, jedan je od retkih tretmana koji se preporučuje trudnicama. Za ovo pakovanje koristi se ugrejano morsko blato uz primenu esencijanih ulja lavande, čempresa i nane.

Cilj tretmana je drenaža nogu, poboljšanje cirkulacije, ojačavanje venoznog sistema i relaksacija organizma. Sprovodi se jednom do dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta.

Zakažite tretman

Zakažite tretman brzo i jednostavno preko našeg sajta. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku kako bi potvrdili Vaš termin.

Zakaži