Specijalistički tretmani

U nekim situacijama kozmetička nega nije dovoljna pa su nam neophodni specijalistički tretmani. Specijalistički tretmani podrazumevaju profesionalnu uslugu koju pružaju dermatolog i specijalista estetske hirurgije kako bi se na bolji, brži način rešili problemi kože kao što su duboki ožiljci od akni, znaci starenja kože idr. ili postigli bolji estetski rezultati u pogledu kontura usana, jagodica, dubine bora.

Dermatologija

Marina Djordjevic specijalista za kožne i venerične bolesti

Dermatolog Marina DJordjevic u salonu Belviso vas očekuje u prijatnom ambijentu kako bi vam pomogla u rešavanju problema vezanih za kožu i njene izdanke, nokte i kosu. Kako se promene mogu javiti na celom telu i mogu biti veoma neprijatne za klijente, želeli smo da klijentima u prijatnoj atmosferi pružimo mogućnost specijalističkog pregleda.

Specijalistički pregled podrazumeva:

 • Anamnezu – prikupljanje podataka koji su važni za postavljanje dijagnoze i uspešno lečenje, kroz razgovor sa pacijentom
 • Dermatološki pregled
 • Postavljanje dijagnoze i ordiniranje terapije
 • Dopunske dijagnostičke i terapijske procedure

Terapijske procedure:

 • Medicinski tretmani kod aknozne kože, rozacee, fotooštećene kože itd.
 • Srednje duboki hemijski pilinzi
 • Uklanjanje benignih lezija sa kože svih delova tela radiotalasima
 • Uklanjanje kapilara

Estetska hirurgija

Goran Djordjevic spec. plastične i rekonstuktivne hirurgije

Ukoliko želite da uklonite znake starenja, usporite starenje, korigujete crte lica i ulepšate se najbolje je da dođete na besplatne konsultacije sa estetskim hirurgom i vidite koje je rešenje najprihvatljivije za vaš problem.

Salon Belviso svojim klijentima je u želji kompletne nege i odlaganja vidljivih znakova starenja omogućio usluge estetskog hirurga. Goran Djordjevic je celu svoju dugogodišnju karijeru usmerio ka konstantom učenju, praćenju i usavršavanju u oblasti estetske hirurgije i antiaginga, kako bi klijentima omogućio da dobiju kvalitetnu uslugu i što bolje rezultate.

Dr Goran Djordjevic je na rasoplaganju svojim klijentima pre, za vreme i nakon tretmana, kako bi u potpunosti bili sigurni i smireni, tretman se sprovodi u prijatnom okruženju.

Dr Ivan Spasic

Medjunarodni edukator i expert za hyaluronske filere. Specijalizant estetske-rekonstruktivne i plasticne hirurgije.

Dr Ivan Spasic je specijalista estetske-rekonstruktivne i plasticne hirurgije i medjunarodni edukator i expert za hyaluronske filere. Svoje dugogodisnje iskustvo stekao je u radu u zemlji kao i u inostranstvu.

Dr Ivan je na raspolaganju klijentima u zakazanom terminu za konsultacije, za sprovodjenje tretmana i nakon tretmana.

Dr Ivan nastoji da svojim pacijentima pruzi siroku paletu standardnih i specificnih usluga u skladu sa svetskim standardima savremene medicinske dijagnostike i terapije.

sertifikat

Antiaging program obuhvata:

 • Hijaluronski fileri
 • Botox
 • Mezoniti
 • Redefinicija lica biosoft nitima

Hijaluronski fileri

Hijaluron je veoma popularna anti aging procedura, koja se poslednjih godina najcesce koristi za podmladjivanje koze, jer na prirodan i siguran nacin vraca svezinu licu, vratu, usnama. Dakle, ako zelite da prirodno podmladite kozu lica i vrata, uklonite bore i vratite jedrinu i punocu usnama onda su hijaluronski fileri najbolji izbor.

Hijaluron je prirodna supstanca koja se vec nalazi u vezivnom tkivu koze i ima funkciju da hidrira kozu, odrzava tonus koze i neutralise stetne slobodne radikale. Koza vremenom gubi elasticnost i smanjuje se njena hidratacija, zato se pojavljuju bore. Hijaluronski fileri se ubacuju pod kozu kako bi se popravili nedostaci. Koza nakon ove procedure postaje hidrirana, elasticna i cvrsta.

Ova procedura je adekvatna za sve uzraste, najbolje je da se radi kada pocnu prve bore jer se tako sprecava njihovo produbljivanje. Koza koja je jednom tretirana hijaluronom sporije stari.

Hijaluronskim filerima se moze vrsiti:

 • podmladjivanje lica i vrata
 • konturiranje obraza i jagodica
 • konturiranje i popunjavanje usana
 • osvezavanje ivice usana
 • popunjavanje bora na celu i korenu nosa
 • popunjavanje bora oko ociju
 • popunjavanje bora oko usana
 • popunjavanje nazolabijalne brazde
 • popunjavanje sitnih oziljaka
 • podmladjivanje saka.

Hijaluronski fileri spadaju u popularne estetske procedure zbog svoje efikasnosti, jer su rezultati vidljivi odmah a traju od 6 do 9 meseci kod dermalnih filera, dok kod subdermalnih filera taj rok je znatno duzi od 1 do 4 godine (sto zavisi od tipa koze, regije koja se tretira i gustine filera).

Mi koristimo sledece brendove filera – Teosyal, Restylane, Ellanse, Perfectha…

Fileri

Mezoniti
Subdermalni fileri Subdermalni fileri

usta

img_0088_s

img_0089_s

dermalni fileri

IMG_0191

IMG_0420

Dermalni fileri

Subdermalni fileri predstavljaju ubrizgavanje vrlo specifičnih i biorazgradljivih substanci koji predstavljaju injektibilne implante, napravljenih po STaT tehnologiji u predele lica, u kojima se javlja gubitak masnog tkiva i nastanak udubljenja i dubokih bora tokom starenja. Efekat ubrizgavanja ovih, apsolutno sigurnih i neškodljivih substanci traje od godinu do tri godine.

IMG_1439 IMG_1440
Subdermalni fileri Subdermalni fileri
IMG_0087 IMG_0088

Korekcija nosa

Korekcija nosa Korekcija nosa
Korekcija nosa Korekcija nosa

Korekcija brade

Korekcija brade Korekcija brade
IMG_0766

Botox ili botulinum toksin tipa A je serum koji se aplikuje u malim veoma dobro doziranim količinama kako bi došlo do destimulacije mimičnih mišića: čelo, koren nosa i spoljni uglovi očiju. Destimulacija mišića dovodi do peglanja i nestanka mimičnih bora. Preporučuje se čim se uoče znaci prvih mimičnih bora kako bi se sprečilo njihovo produbljivanje.

IMG_1229

Mezoniti je postupak podmlađivanja i zatezanja kože lica. Pomoću specijalin igala vrši se ubrizgavanje biorazgradivih niti u duboke slojeve kože u pravcu procenjene potrebe za pojačavanjem tonusa kože. Ovim postupkom svtara se tzv. armatura u koži lica, gde niti u toku svoje razgradnje stimulišu nastanak novog kolagena i na taj način obnavljaju i pojačavaju elasticitet kože lica.

IMG_0423

Redefinicija lica biosoft nitima je vrsta face liftinga pričemu se koristi minimalni hirurški postupak bez rezova na koži. Rezultat je trenutan a efekat dugotrajan.

IMG_1036

IMG_1429

Zakažite tretman

Zakažite tretman brzo i jednostavno preko našeg sajta. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku kako bi potvrdili Vaš termin.

Zakaži