Specijalistički tretmani

U nekim situacijama kozmetička nega nije dovoljna pa su nam neophodni specijalistički tretmani. Specijalistički tretmani podrazumevaju profesionalnu uslugu koju pružaju dermatolog i specijalista estetske hirurgije kako bi se na bolji, brži način rešili problemi kože kao što su duboki ožiljci od akni, znaci starenja kože idr. ili postigli bolji estetski rezultati u pogledu kontura usana, jagodica, dubine bora.

Dermatologija

Marina Djordjevic specijalista za kožne i venerične bolesti

Dermatolog Marina DJordjevic u salonu Belviso vas očekuje u prijatnom ambijentu kako bi vam pomogla u rešavanju problema vezanih za kožu i njene izdanke, nokte i kosu. Kako se promene mogu javiti na celom telu i mogu biti veoma neprijatne za klijente, želeli smo da klijentima u prijatnoj atmosferi pružimo mogućnost specijalističkog pregleda.

Specijalistički pregled podrazumeva:

 • Anamnezu – prikupljanje podataka koji su važni za postavljanje dijagnoze i uspešno lečenje, kroz razgovor sa pacijentom
 • Dermatološki pregled
 • Postavljanje dijagnoze i ordiniranje terapije
 • Dopunske dijagnostičke i terapijske procedure

Terapijske procedure:

 • Medicinski tretmani kod aknozne kože, rozacee, fotooštećene kože itd.
 • Srednje duboki hemijski pilinzi
 • Uklanjanje benignih lezija sa kože svih delova tela radiotalasima
 • Uklanjanje kapilara

Estetska hirurgija

Goran Djordjevic spec. plastične i rekonstuktivne hirurgije

Ukoliko želite da uklonite znake starenja, usporite starenje, korigujete crte lica i ulepšate se najbolje je da dođete na besplatne konsultacije sa estetskim hirurgom i vidite koje je rešenje najprihvatljivije za vaš problem.

Salon Belviso svojim klijentima je u želji kompletne nege i odlaganja vidljivih znakova starenja omogućio usluge estetskog hirurga. Goran Djordjevic je celu svoju dugogodišnju karijeru usmerio ka konstantom učenju, praćenju i usavršavanju u oblasti estetske hirurgije i antiaginga, kako bi klijentima omogućio da dobiju kvalitetnu uslugu i što bolje rezultate.

Dr Goran Djordjevic je na rasoplaganju svojim klijentima pre, za vreme i nakon tretmana, kako bi u potpunosti bili sigurni i smireni, tretman se sprovodi u prijatnom okruženju.

Antiaging program obuhvata:

 • Hijaluronski fileri
 • Botox
 • Mezoniti
 • Redefinicija lica biosoft nitima

Hijaluronski fileri

Hijaluron je veoma popularna anti aging procedura, koja se poslednjih godina najcesce koristi za podmladjivanje koze, jer na prirodan i siguran nacin vraca svezinu licu, vratu, usnama. Dakle, ako zelite da prirodno podmladite kozu lica i vrata, uklonite bore i vratite jedrinu i punocu usnama onda su hijaluronski fileri najbolji izbor.

Hijaluron je prirodna supstanca koja se vec nalazi u vezivnom tkivu koze i ima funkciju da hidrira kozu, odrzava tonus koze i neutralise stetne slobodne radikale. Koza vremenom gubi elasticnost i smanjuje se njena hidratacija, zato se pojavljuju bore. Hijaluronski fileri se ubacuju pod kozu kako bi se popravili nedostaci. Koza nakon ove procedure postaje hidrirana, elasticna i cvrsta.

Ova procedura je adekvatna za sve uzraste, najbolje je da se radi kada pocnu prve bore jer se tako sprecava njihovo produbljivanje. Koza koja je jednom tretirana hijaluronom sporije stari.

Hijaluronskim filerima se moze vrsiti:

 • podmladjivanje lica i vrata
 • konturiranje obraza i jagodica
 • konturiranje i popunjavanje usana
 • osvezavanje ivice usana
 • popunjavanje bora na celu i korenu nosa
 • popunjavanje bora oko ociju
 • popunjavanje bora oko usana
 • popunjavanje nazolabijalne brazde
 • popunjavanje sitnih oziljaka
 • podmladjivanje saka.

Hijaluronski fileri spadaju u popularne estetske procedure zbog svoje efikasnosti, jer su rezultati vidljivi odmah a traju od 6 do 9 meseci kod dermalnih filera, dok kod subdermalnih filera taj rok je znatno duzi od 1 do 4 godine (sto zavisi od tipa koze, regije koja se tretira i gustine filera).

Mi koristimo sledece brendove filera – Teosyal, Restylane, Ellanse, Perfectha…

Fileri

Mezoniti
Subdermalni fileri Subdermalni fileri

usta

img_0088_s

img_0089_s

dermalni fileri

IMG_0191

IMG_0420

Dermalni fileri

IMG_1439 IMG_1440
Subdermalni fileri Subdermalni fileri
IMG_0087 IMG_0088

Korekcija nosa

Korekcija nosa Korekcija nosa
Korekcija nosa Korekcija nosa

Korekcija brade

Korekcija brade Korekcija brade
IMG_0766

Botox ili botulinum toksin tipa A je serum koji se aplikuje u malim veoma dobro doziranim količinama kako bi došlo do destimulacije mimičnih mišića: čelo, koren nosa i spoljni uglovi očiju. Destimulacija mišića dovodi do peglanja i nestanka mimičnih bora. Preporučuje se čim se uoče znaci prvih mimičnih bora kako bi se sprečilo njihovo produbljivanje.

IMG_1229

3D mezoniti

Predstavljaju inovativnu tehniku zatezanja, podizanja i podmlađivanja kože i potkožnog tkiva. Mezonit je tanka, mekana i fleksibilna nit, napravljena od biorazgradivog materijala koja se u kožu uvodi tankom, dugačkom iglom. Mezoniti su tankog prečnika i nakon 4 do 8 meseci se potpuno razgrađuju unutar tkiva. Na njihovom mestu se formira potpuno nov kolagen u koži u toku naredna 2 meseca, koji i posle resorpcije ostaje i pravi novu potpornu mrežu naše kože. Razgradive mezoniti su revolucionarne jer imaju za cilj da podstaknu stvaranje našeg sopstvenog kolagena koji ostaje u koži, dok niti potpuno nestaju. Efekat zatezanja kože se na taj način produžava na nekoliko godina, sa očuvanjem mimike i prirodnog izgleda. Dimenzije i broj niti variraju u zavisnosti od veličine regije i rezultata koji želimo da postignemo. Tehnika mezoniti je jednostavna za rad i veoma je komforna, jer blago crvenilo koje je prisutno nakon tretmana ne predstavlja prepreku u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Efekat liftinga je momentalno vidljiv posle tretmana, a postojan je u toku naredna 24 meseca, kada se tretman ponavlja.

IMG_0423

Silhouette soft niti

Lifting lica soft nitima je revolucionaran tretman za klijente koji traže značajno podizanje bez invazivnog hirurškog zahvata. Silhouette soft niti se pomoću igala uvode ispod kože. Uvedena nit ispod kože izaziva lifting efekat. Tokom razgradnje niti nastaje antiageing efekat kože a nit se u celosti razgradi i ukloni iz tela. Evidentan je snažan lift efekat uz stimulaciju stvaranja novog kolagena. Rezultat se pojačava kako vreme odmiče jer se razgradnjom niti bitno popravlja izgled i kvalitet kože. Kad je reč o Silhouette soft nitima ponekad je dovoljno da se samo jednim parom niti podigne koža za 1 do 1,5 cm. Pravilnim plasiranjem i podizanjem, Silhouette Soft nitima se, osim podizanja kože i postizanja mladolike obline ivice lica, mogu naglasiti i jagodice. Na taj način prestaje potreba za dodavanjem velike količine filera. Intervencija Silhouette Soft nitima je bezbolna i izuzetno komforna uz primenu lokalne anestezije. Rezultat se vidi odmah nakon tretmana i traje od 12 do 18 meseci.

IMG_1036

IMG_1429

Zakažite tretman

Zakažite tretman brzo i jednostavno preko našeg sajta. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku kako bi potvrdili Vaš termin.

Zakaži